GYM.hu
BodybuildingErőemelésErősemberFitnessGYM ÉVKÖNYV 2011Webáruház
GYM erőesember. Erősember hírek és tanácsok #1 forrása. 
hírek
versenynaptár
Versenyzők
Edzés
Táplálkozás
Táplálék kiegészítők
Dopping
Szövetségek
Szabályzat

Magyar siker a Kassai SCL fordulóban

Hatodik helyen végzett Nagy Ákos a 14 versenyzőt felvonultató Kassai SCL versenysorozat állomásán, valamint megszerezte első számgyőzelmét is a profik között értékes pontokat szerezve ezzel az összesített álllásban. Külön öröm számunkra, hogy meghívást kapott a Madridban rendezésre kerülő Arnold Classic profi Strongman versenyére!

Nézzük is mi történt Szlovákiában Ákossal akit különösen kedvelnek a külföldi veresenyzők mivel igazi mókamester illetve tbb nyelven is igen jól beszél azaz hamar be tudott illeszkedni a profik közé.

A verseny előtt bőven volt idő városnézésre, amibe egy rögtönzött kis történelmi áttekintést katak a versenyzők Ákostól a szlovák és a magyar történelem sajátosságaiból. Majd kiadós ebéd és kis ejtőzés után már a súlyoké vot a főszerep.

1. Rönknyomás 130kg, 60 sec, földre vissza, max ism.
A versenyzők párban nyomtak, a mi fiúnknak a szlovák Golier jutott, Ákos gyorsan le is iskolázta, a szlovák 4 ismitlésig, míg ő 8-at teljesített ami holtversenyben az 5. helyre volt elég. A számgyőzelmet a finn Tomi Lotta szerezte meg 11 ismétléssel.

2. Vegyes cipelős szám ( 150kg koffer, 330 kg keret, autótalicska,10-10-10m)
Hatalmas bravúrt végrehajtva magyar számgyőzelem született, Ákos 31 mp alatt végzett a feladatokkal, az utána következő már 4mp hátrányt szedett össze és olyanok is voltak akik nem tudták maradéktalanul befejezni a feladatot

3. Autóemelés (kb 300 kg)
10 ismétlés sikerült és ez a 5.helyhez volt elég, Ákos elmondta, hogy nagyon levegős volt a szám, talán árnyalatnyival lehetett volna nagyobb a súly, ami jobban feküdt volna neki. Ebben a számban sajnálatosan megsérült a hollandok kiválósága, Jarno Harms (mellizomsérülés).

4. Lengősúly 400kg- kamon ülve kötéllel, vegyes
A gyorslábú Ákos itt szintén elsőként kezdte meg a a kamionhúzást, amit emelkedőnek felfelé kellett vonszolni, amit viszont csak egy ember tudott végig csinálni, a máskor nem túl acélos, de ezzel szemben a legkissebb súlyú helyi Golier, megverve pl. Warrick Brant-et aki ebben egy másik dimenzió...volt is némi morgolódás a versenyzők között, Ákos 6. és összetettben 3-4 helyen állt ekkor.

5.Connan kör
Hatodik hely sikerült, amit Ákos nagyon jónak értékelt, az élen Tomi Lotta és Golier, Brant viszont elájult, hatalmasat esve a betonon. Ez egy nagyon levegős szám, azaz levegőtlen, aki a végletekig csinálja nemritkán ájulásig viszi, kicsit kihúzzák az embert a konektorból.

6.Kőgolyó pakolás növekő sólyokkal.
Igen sokan panaszkodtak itt a 2 külön pályán lévő golyósor különbözőségére, konkrétan a nem használtak kellően koszosak voltak ahhoz, hogy hasonló körülményeket lehessen feltételezni. A közép mezőnyben viszont itt is sikerült bekerülnie Ákosnak aki összetettben az igen értékes 6. helyet szerezte meg.

Most 3 hét pihenő, és következik a Magyar Bajnokság ahol sokan próbálnak majd borsot törni a profi kártyás versenyzőnk orra alá....és valljuk be nem esélytelenül.
Természetesen erről az eseményről egy bővebb beszámolóval jelentkezünk!

vissza

HÍRválogató

Legfrissebb

Legolvasottabb

HÍRarchívum

2015:
Január: (1)
2012:
Augusztus: (1)
Július: (2)
Június: (2)
Január: (1)
2011:
Október: (1)
Szeptember: (3)
 BODYBUILDING
 HÍREK
 VERSENYNAPTÁR
 VERSENYZŐK
 ERŐEMELÉS
 HÍREK
 VERSENYNAPTÁR
 VERSENYZŐK
 ERŐSEMBER
 HÍREK
 VERSENYNAPTÁR
 VERSENYZŐK
 FITNESS
 HÍREK
 VERSENYNAPTÁR
 VERSENYZŐK
 WEBÁRUHÁZ
 KAPCSOLAT-VEVŐSZOLGÁLAT
 GARANCIA
 KISZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS
 JOGI NYILATKOZAT
 CÉGADATOK
 Adatkezelési szabályzat
by xGraFiX