GYM.hu
BodybuildingErőemelésErősemberFitnessGYM ÉVKÖNYV 2011Webáruház
GYM bodybuilding. Testépítő hírek és tanácsok #1 forrása. 
hírek
versenynaptár
Versenyzők
Edzés
Táplálkozás
Táplálék kiegészítők
Dopping
Versenygaléria
Gym TV
Szövetségek
Szabályzat

GYM TV

Major Zsolt @ Eleven Ház
IFBB szakmai szemle
Major Zsolt @ K3 Fitness
Földvári Attila
Benedek Nikoletta és Nagy Levente
Molnár Péter
Szabó Melinda
Tóth Dani
Gym TV videók »

Bodysport Kupa

Versenygaléria / Bodysport Kupa
Backstage
Tehetségkutató Testépítés -24év
Tehetségkutató Testépítés +24év
Tehetségkutató Athletic
Tehetségkutató Fitness Modell -165cm
Tehetségkutató Fitness Modell +165cm
Junior Testépítés (-24év)
Fitness Figure
Kohári Richárd
Masters Testépítés -50év
Masters Testépítés +50év
Athletic -175cm
Major Zsolt
Athletic +175cm
Molnár Péter
Fitness
Testépítés -172cm
Női Testépítés
Testépítés -179cm
Fitness Modell -165cm
Testépítés +179cm
Fitness Modell +165cm
Testépítés abszolút
Beszámoló:

Magas színvonal, népes mezőny, jó hangulat jellemezte a 2012-es Bodysport Kupa versenyt, no meg a szentendrei művelődési ház parkolójában jegy nélkül parkoló autók szélvédőjére kiaggatott narancssárga szeretetcsomag, amiből aztán kerekedett is egy kisebbfajta kalamajka. Aztán a show folytatódott, és egy pazar versenyt szurkolhatott végig a nagyérdemű. A verseny színvonalát emelte Kohári Ricsi, Major Zsolt (Power Track Team) és Molnár Péter remekbe szabott bemutatója.
 
Délelőtt a tehetségkutató kategóriákkal kezdődött a verseny, amelyen a vártnál több és felkészültebb versenyző nevezett. Ennek okán csúszással indult a délutánra programozott gigászok csatája. Tizenhét kategóriában mérhették össze erejüket az adoniszok és vénuszok, némely kategória pedig komoly fejfájást okozott a döntnököknek népessége és kiegyensúlyozottságából fakadóan. A verseny egyébként kvalifikációs lehetőséget biztosított a versenyzők számára az NAC valamint a WABBA világbajnokságokra. Vida Zoltán a verseny mentora és főszervezője elmondta: sajnálatos módon az NAC verziójú vb-t az oroszországi Kazanban rendezik, ami túl az irdatlan távolságon , vízumköteles, és egyéb bonyodalmak is akadályozzák, hogy a magyar csapat kiutazzon a sztyeppére,
 'edgy idén a vb-t foghíjason, magyar résztvevő nélkül rendezik meg. Mindez jottányit sem szegte kedvét a versenyzőknek, ugyanolyan lelkesedéssel, erőbedobással tették a dolgukat, mintha kiutaznának Kazanba. No persze más oka is volt a lelkesedésnek, méghozzá a verseny díjazásai, amely összességében közel kétmillió forintra rúgott. Ez is azt szemléli, hogy a Bodysport Kupa felküzdötte magát az egyik legnívósabb testépítő és fitnesz versennyé Magyarországon. A média is komolyan érdeklődik a verseny iránt, hiszen több fotós, tv stáb, újságíró volt jelen a szentendrei művházban, hogy aztán tudósítsanak beszámoljanak a különböző lapokban televízióban egyéb médiákban.

A verseny abszolút győztese Bohos Kornél (Kathi Team) lett megérdemelten. Főleg combméreteinek, és extrém kidolgozottságának köszönheti a győzelmet. Bécinél mindenesetre nincs kegyelem a lábedzéseket illetően. A "Hegyi Gorilla" megköveteli a lábmunkát, méghozzá könyörtelenül, de amint látjuk az eredmény sem marad el.
Mindent egybevetve, a Bodysport Kupa a korábbi évekhez hasonlóan 2012-ben is élmény nyújtó rendezvény volt a világválság ellenére, amely mostoha sportágunkat amúgy is irgalmatlanul sújtja. Fohászkodjunk és reménykedjünk, hogy jövőre is megrendezésre kerüljön, minden sportrajongó legnagyobb örömére.

   "múmia"

vissza

versenynaptár

Teljes versenynaptár »
 BODYBUILDING
 HÍREK
 VERSENYNAPTÁR
 VERSENYZŐK
 ERŐEMELÉS
 HÍREK
 VERSENYNAPTÁR
 VERSENYZŐK
 ERŐSEMBER
 HÍREK
 VERSENYNAPTÁR
 VERSENYZŐK
 FITNESS
 HÍREK
 VERSENYNAPTÁR
 VERSENYZŐK
 WEBÁRUHÁZ
 KAPCSOLAT-VEVŐSZOLGÁLAT
 GARANCIA
 KISZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS
 JOGI NYILATKOZAT
 CÉGADATOK
 Adatkezelési szabályzat
by xGraFiX